Најави за протест на жените на ВМРО-ДПМНЕ пред седиштето на СДСМ

Според последните информации од граѓанските новинари кои ја следат годишната конференција на Унијата на жени на ВМРО-ДПМНЕ, учесничките се задолжени, по завршување на настанот, да се упатат на протест на улица Бихаќка пред седиштето на СДСМ.

Собранието на Унијата на жени на ВМРО-ДПМНЕ се одржува денеска во спортската сала "Јане Сандански" во Скопје.

Print Friendly, PDF & Email