ОНЛАЈН ПЛАТФОРМА НА ЦИВИЛ

Фејсбук

CIVIL MK  -  заедничка Фејсбук страница на ЦИВИЛ и медиумската платформа на Организацијата
Green Civil- Фејсбук страница за зелени вредности, социјална правда и антинационализам
Citizen Journalists Macedonia- Фејсбук страница на граѓанските новинарки и новинари
Слободни Избори Zgjedhje të Lira- Фејсбук страница за изборите
DREJT MK- Фејсбук страница на медиумските проекти на албански јазик
Europort.mk- Фејсбук страница на медиумските проекти на албански јазик – фокус на регион Полог
Zoom.mk- Фејсбук страница на медиумските проекти на албански јазик – фокус на Источен регион

 

Твитер                                                                

CIVIL / @CivilMacedonia

 

Youtube 

Civil Center for Freedom

Civil Macedonia