Божикна порака на ЦИВИЛ

ЦИВИЛ – Центар за слобода им посакува Среќен Божик на сите членови на католичката заедница во земјата и ширум светот:

Нека мирот и мудроста се населат и останат во срцата и умовите на сите луѓе, верници од сите религии и атеисти. Се надеваме дека овој ден ќе донесе мисли и постапки на толеранција и разбирање меѓу културите и нациите во целиот свет. Среќен Божик!

Print Friendly, PDF & Email

Оваа вест е достапна и на: English