Владата во еколошко издание

ЦИВИЛ – Центар за слобода ја започна уметничката работилница „Боите на слободата“. Еден од уметниците Мирослав Стојановиќ изјави дека треба да се даде поддршка на оваа иницијатива, затоа што граѓаните кои се собрани пред Владата се борат за слобода.
Колонијата која се одржува во кампот пред Владата ќе заврши во недела на полноќ.

Print Friendly, PDF & Email