Интервенцијата врз објектот на владата е злосторство

Уметникот Валентин Димановски настапи со необичен ликовен перформанс во уметничката работилница „Боите на слободата“ која се оддржува пред Владата.
Уметничката колонијата ја организира ЦИВИЛ а ќе трае до недела на полноќ. Погледнете ги деталите на видео снимката.

Print Friendly, PDF & Email