Јовановиќ: Како никогаш досега, потребни ни се слободни избори

Уметникот Ѓорѓе Јовановиќ, за времето за ослободување од стравот и борбата за демократско општество:

[youtube width="600" height="400"]https://www.youtube.com/watch?v=BRZdfiwBcFE[/youtube]

Време е да се ослободиме од стравот и на следните избори да излеземе да гласаме по наше убедување. Како никогаш досега потребни се демократски и слободни избори на кои ќе се покаже волјата на граѓаните. Се бориме за слободно и демократско општество. Затоа ве повикувам на следните избори да излеземе и да гласаме слободно.


Кампањата „За слободни избори“ може да ја следите на нашата веб-страница, како и на:

YouTube

Facebook

SoundCloud

Twitter

#ЗаСлободниИзбори
#PerZgjedhjeTeLira
#4FreeElections

Print Friendly, PDF & Email

Оваа вест е достапна и на: Albanian English