Ненад Јовановиќ, НВО Проект ЕУ: Партиски притисоци во Кавадарци

Ненад Јовановиќ, првиот човек на невладината Проект ЕУ со седиште во Кавадарци и главен уредник на порталот Мојот град, зборува за предизборната атмосфера и партиските притисоци во Кавадарци. Разговараше Петар Стојковиќ. Камера: Стефан Урџановски.

[youtube]http://youtu.be/CQz--HS170w[/youtube]

 

Print Friendly, PDF & Email