MEGA ROCK CONCERT AT THE “SHKOLKA” STAGE IN THE CITY PARK

images-affiche rockschool 2012f-580x400

Сабота, 1 септември, од 17 часот до полноќ

На 1 септември (сабота) ќе се одржи седумчасовен рок концерт на сцената „Школка“ во Градски Парк со почеток од 17 часот до полноќ. На концертот ќе настапат 15-тина рок бендови од регионот и Холандија. Биди таму!

Print Friendly, PDF & Email