Дерала: Нема слободни избори, без ослободени граѓани!

Претседателот на ЦИВИЛ - Центар за слобода Џабир Дерала за спротивставувањето на уцените, заканите, притисоците, поткупот...

[youtube width="600" height="400"]https://www.youtube.com/watch?v=UdnalIej1Os[/youtube]

Уцените, заканите, притисоците, поткупот, сето тоа може да исчезне само ако вие се охрабрите. Ако се охрабрите да го земете своето право во свои раце. Вашето право нема никогаш да го остварите доколку оставите некој друг да го контролира. Се разбира, слободните избори се дел од вас, ако вие не сте слободни нема да имаме слободни избори. Јас сум за слободни избори. Време е и ти да бидеш за слободни избори. Биди слободен граѓанин или граѓанка!


Кампањата „За слободни избори“ може да ја следите на нашата веб-страница, како и на:

YouTube

Facebook

SoundCloud

Twitter

#ЗаСлободниИзбори
#PerZgjedhjeTeLira
#4FreeElections

Слични објави

Print Friendly, PDF & Email

Оваа вест е достапна и на: Albanian English