Сите за слободни избори!

Публикацијата „Слободни избори: Услов за кој не се преговара“, во издание на ЦИВИЛ - Центар за слобода е резултат на успешно спроведениот едногодишен проект „Слободни избори за слободни граѓан(к)и“  којшто, и покрај, суровата статистика и поразителните бројки за нерегуларностите во изборен контекст и за кршењето на човековите права и слободи, претставува реална слика на тажното македонско секојдневие. 

Во видео-прилогот е презентиран дел од активностите и ефектите од проектот.

[youtube width="600" height="400"]https://www.youtube.com/watch?v=f9Dvztuaiw4[/youtube]

 

 

Print Friendly, PDF & Email

Оваа вест е достапна и на: Albanian