Новогодишни честитки од ЦИВИЛите

Деновиве, на тесните маргини во густо набиената агенда на ЦИВИЛите, излегоа и неколку новогодишни пораки кои, како и секогаш, но оддалеку не се налик на вообичаените пораки и честитки. Во прегледот подолу, ја вклучуваме и новогодишната порака на нашата колешка Маја. Како и секогаш, овие содржини може слободно да се преземаат и објавуваат. 

Print Friendly, PDF & Email