Идриз Амети: Се надевам дека ќе дувне потопол ветер

Пејачот на “Blla, Blla, Blla…” за надежите за нова, позитивна енергија:

[youtube width="600" height="400"]https://www.youtube.com/watch?v=MW3NoAG10qo[/youtube]

Треба да гласам, но треба некој да ме убеди. Досега никој не ме убедил дека треба да се излезе, дека ќе се сменат работите. Не знам. Но, се надевам дека ќе дувне некој попозитивен ветер, поубав, потопол, кој ќе ме турне и мене да гласам. Се надевам дека ќе бидат слободни, демократски, но, не сум сигурен. Ќе го чекам последниот момент. И вие чекајте до последен момент. Ако видите дека нешто ќе се случи, ако видите позитивна енергија излезете сите. Во тој случај и јас ќе излезам. Инаку, не. Благодарам! Ве сакам!


Кампањата „За слободни избори“ може да ја следите на нашата веб-страница, како и на:

YouTube

Facebook

SoundCloud

Twitter

#ЗаСлободниИзбори
#PerZgjedhjeTeLira
#4FreeElections

 

 

Print Friendly, PDF & Email

Оваа вест е достапна и на: Albanian English