ЦИВИЛ - Центар за слобода со прес конференција во 18:00 часот

ЦИВИЛ - Центар за слобода ќе излезе со прес конференција во 18:00 часот директно од Прес центарот на ЦИВИЛ во хотелот „Сити Парк“, пресот можете да го следите во живо на линкот подолу

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=9Y6EUW0BKrM[/youtube]

Print Friendly, PDF & Email