Трејлер на документарниот филм „Немам ни за леб“

Трејлер за документарниот филм „Немам ни за леб“ кој ќе биде прикажан денеска, по повод Светскиот ден на социјалната правда, во организација на Фондација Фридрих Еберт и ЦИВИЛ

Print Friendly, PDF & Email