11 Октомври: Прилепчани масовно на марш во Скопје

Граѓаните на Прилеп во огромен број тргнаа кон Скопје на најавениот граѓански марш „Борбата продолжува, гласот победува!“

Камера: Моника Талеска

Print Friendly, PDF & Email