Ветувања и злоупотреби

ЦИВИЛ го отвори подиумот за повеќе експерти,
претставници на политичките партии, синдикатите и
организациите на граѓанското општество, да проговорат
за злоупотребите на социјалната правда за изборни
цели во пилот проектот „Ветувања и злоупотреби“ кој се
спроведува во соработка со Фондацијата Хајнрих Бел,
канцеларија во Сараево.
Учесниците во проектот се поделени во три категории
и тоа 1) експерти, 2) политички партии и 3) граѓански
организации и синдикати.

 

 

Download HERE

Print Friendly, PDF & Email