Të jesh lojtar rus nuk është gjë e vogël

Çka është ajo që DPMNE-ja mund ta bëjë, ndërsa të njëjtën të mos mundet ta bëjë Afrim Gashi dhe e gjithë udhëheqësia e Alternativës? Papritur, brenda natës, Zejd ndryshoi vendimin dhe dëgjueshëm qëndroi në foltoren pranë kryetarit të partisë së tij. Nga një rebel, ai u bë i dëgjueshëm brenda natës

Print Friendly, PDF & Email

This post is also available in: English