CIVIL VËZHGON RIVOTIMIN

Civil të dielën, më 21 prill, do ta vëzhgojë rivotimimin në të gjitha vendvotimet në komunat Qendër, Strugë dhe Dollnen me të paktën 25 vëzhgues të akredituar, ndërsa do të vendosë edhe ekipe shtesë mobile dhe aktivistë të cilët do ta monitorojnë atmosferën zgjedhore në tërësi, përfshirë edhe raportimin e medias.

Ditën e rivotimit në Civil do të jetë i hapur telefoni kujdestar 02/5209176, ku do të mund të paraqiten të gjitha parregullsitë.

Print Friendly, PDF & Email