Савка Тодоровска: Гласајте за опцијата за подобар живот

Активистката Савка Тодоровска за гласањето за подобра иднина на жените:

[youtube width="600" height="400"]https://www.youtube.com/watch?v=BxyL8tFPv_o[/youtube]

Жените отсекогаш немале право да бираат, ниту пак да бидат бирани. Затоа почитувани, искористете го правото сега, излезете слободно на демократски и правични избори. Гласајте по сопствен избор, за подобра иднина на жените, односно подобра иднина на граѓаните. Опцијата која дава слободни избори и поубав живот, тоа е демократија.


Кампањата „За слободни избори“ може да ја следите на нашата веб-страница, како и на:

YouTube

Facebook

SoundCloud

Twitter

#ЗаСлободниИзбори
#PerZgjedhjeTeLira
#4FreeElections

 

Print Friendly, PDF & Email

Оваа вест е достапна и на: Albanian English