Аларм: Зошто се одолговлекува процедурата за избор на тела во две важни институции – Агенцијата за медиуми и МРТ?

ААВМУ, МРТВ и Собранието во лавиринтот на неодговорноста, опструкциите и одолговлекувањето

Print Friendly, PDF & Email

Оваа вест е достапна и на: English