Кој знае за Пласница?

Кој знае за Пласница? Кој живее таму? Што мислат луѓето таму за политичката криза? За изборите...? Дознајте повеќе од репортажата на Моника Талеска (ЦИВИЛ Медиа), набрзо...

Print Friendly, PDF & Email