Zgjedhjet 2016

Publikimi “Zgjedhjet 2016” ( raporti përfundimtar nga vëzhgimi afatgjatë i procesit politik dhe zgjedhjeve të parakohshme parlamentare në Republikën e Maqedonisë 2016) rezultoi nga projekti “Përpara!”, në periudhën nga 1 qershori deri më 31 dhjetor i vitit 2016.

“Zgjedhjet 2016” është rezultat i përkushtimit  të pakursyer të qindra njerëzve të cilët punuan bashkë për krijimin e raportit dhe analizës gjithëpërfshirëse të procesit politik dhe zgjedhjeve të parakohshme në vendin.

Publikimi përfshin raporte nga terreni, analiza dhe lajmërime të cilat ishin të publikuara në civil.org.mk, e të cilat kanë të bëjnë me gjetje, rekomandime dhe kërkesa, sipas zhvillimit të krizës politike në vitin 2016.

Projekti dhe publikimi u financuan me mjete Gjermane pranë Paktit për Stabilitet  për Evropën Juglindore.

 

Publikimi mund të merret KËTU.

Print Friendly, PDF & Email

This post is also available in: Macedonian English