Ристовски: Победете го стравот!

Актерот Сашо Ристовски за фер-плеј односот кон себеси и државата кој води до слободни избори:

[youtube width="600" height="400"]https://www.youtube.com/watch?v=Xa7eQEw_uwU[/youtube]

За слободни и фер избори победи го стравот и не плаши се. Биди фер пред себеси, пред другите и пред државата. Ако бидеш фер пред државата и пред другите, ќе бидеш фер пред себе си и ќе имаш слободни и демократски избори.


Кампањата „За слободни избори“ може да ја следите на нашата веб-страница, како и на:

YouTube

Facebook

SoundCloud

Twitter

#ЗаСлободниИзбори
#PerZgjedhjeTeLira
#4FreeElections

Print Friendly, PDF & Email

Оваа вест е достапна и на: Albanian English