Од скопскиот маратон: Трчај, како да ја носиш веста дека Грујо е во затвор!

Трчај, како да ја носиш веста дека Грујо е во затвор - гласи еден транспарент кој се појави на плоштад Македонија, во текот на денешниот скопски маратон. 

13181214_10153523897377155_53151919_n

Print Friendly, PDF & Email

Оваа вест е достапна и на: Albanian