Демантирани лагите на Сител

ЦИВИЛ – Центар за слобода денеска одржа прес-конференција, како одговор на бројните невистини и етикетирања изнесени во прилогот на вчерашниот дневник на ТВ Сител.

Претседателот на ЦИВИЛ, Џабир Дерала, детално ги демантираше сите лаги искажани за оваа невладина организација и за него лично.
Во името на ЦИВИЛ и во свое лично име, Дерала побара јавно извинување за изнесените лаги и навреди, најавувајќи дека во спротивно ќе поднесе тужба, поради нарушување на личниот и на угледот на организацијата.

Во видеото може да ја видите целата прес-конференција.

[youtube width="600" height="400"]https://www.youtube.com/watch?v=pP5zJXmqDmw[/youtube]

Print Friendly, PDF & Email