• Бескрупулозна борба за власт

    Публикацијата „Бескрупулозна борба за власт“ (Локални избори во Република Македонија 2013) е дел од Проектот за слободни и ненасилни избори 2013 со финансиска поддршка од ...
  • Манифест: Проговори!

    Уметници, писатели, поети, музичари, визуелни уметници, филмаџии, актери, изведувачи и уметници од сите видови, креативни луѓе, признати и непризнати, тие што создаваат уметнички дела и ...