Приклучете ни се, #ЗеленитеДоаѓаат!

Во пресрет на утрешната конференција на ЦИВИЛ „Зелените доаѓаат“, ви нудиме една мала ретроспектива на дел од активностите во изминатите 10 месеци.

6 регионални работилници.
40 инфо-штандови.
24 во општините низ целата земја.
16 во Скопје.
Директна комуникација со околу 10.000 граѓанки и граѓани низ целата земја.
Преку 3.000 изминати километри.
За ставовите и препораките повеќе на утрешната конференција „Зелените доаѓаат“ во хотел Порта точно на пладне.
Приклучете ни се, #ЗеленитеДоаѓаат!

ЦИВИЛ тим за комуникации

Print Friendly, PDF & Email

Оваа вест е достапна и на: English