Јован Постолоски – Јофе: Изборите се многу сериозна работа!

Јован Постолоски – Јофе, новинар и сатиричар:

Можам да ви кажам некоја шега, но изборите се многу сериозна работа и не се за шегување. Затоа, ќе ви цитирам една изрека која што вели дека одлуките ги носат тие што се појавуваат. Затоа излези и гласај!


Кампањата „За слободни избори“ може да ја следите на нашата веб-страница, како и на:

YouTube

Facebook

SoundCloud

Twitter

#ЗаСлободниИзбори
#PerZgjedhjeTeLira
#4FreeElections

Print Friendly, PDF & Email

Оваа вест е достапна и на: Albanian English