Една минута молк за #Брисел

Со една минута молк, точно на пладне, ЦИВИЛ - Центар за слобода, им оддаде почит на 32 жртви во бомбашките напади, кои се случија утрото на 22-ри март, во Брисел. Со тоа ЦИВИЛ се приклучи на светската акција за едноминутно молчење, за жртвите од вчерашните настани во Белгија. 

Print Friendly, PDF & Email

Оваа вест е достапна и на: Albanian English