CIVIL for New Year: Together we can do more for the humanity

2022:

Еднаквост и правичност

Мир и безбедност

Почит и соработка

Заедно, можеме да направиме повеќе за човештвото

Ви благодариме на довербата и поддршката

Среќна Нова Година!

Barazi dhe drejtësi

Paqe dhe siguri

Respekt dhe bashkëpunim

Bashk[ mund të bëjmë më tepër për njerëzimin

Ju falënderojmë për besimin dhe mbështetjen

Gëzuar Viti i Ri!

Egaliteto thaj čačutni akcepcija

Sansari thaj siguriteti

Respekti thaj kolaboracia

Barabutne šaj te kera majbut e manušipaske

Naiskera tumenge ki pakjiv thaj suporto

Bahtalo Nevo Berš!

 

Egalitati shi ândriptati

Irinji  shi sigurantsâ

Tnjiseari shi colaborari

Deadun,putem sâ adrâm ma multu ti lumea

Vá háristusim ti pistusinea shi sustsánirea

Ti multsâ anj Anlu Náu!

Jednakost i pravednost

Mir i sigurnost

Poštovanje i suradnja

Zajedno možemo učiniti više za čovječanstvo

Hvala vam na povjerenju i podršci

Sretna Nova godina!

 

Једнакост и правичност

Мир и сигурност

Поштовање и сарадња

Заједно можемо учинити више за човечанство

Хвала вам на поверењу и подршци

Срећна Нова година!

 

Equality and equity

Peace and security

Respect and cooperation

Together, we can do more for the humanity

Thank you for your trust and support

Happy New Year!

Print Friendly, PDF & Email