Јаниќиевиќ: Вашиот глас нека одекне најсилно!

Режисерот Срѓан Јаниќиевиќ за моќта на гласачкото место:

[youtube width="600" height="400"]https://www.youtube.com/watch?v=wFCkkASWJJ4[/youtube]

Единственото место каде што можете да бидете нем, а вашиот глас да одекне најсилно, тоа е гласачкото место. Искористете го вашето право. Гласајте слободно.


Кампањата „За слободни избори“ може да ја следите на нашата веб-страница, како и на:

YouTube

Facebook

SoundCloud

Twitter

#ЗаСлободниИзбори
#PerZgjedhjeTeLira
#4FreeElections

Print Friendly, PDF & Email

Оваа вест е достапна и на: Albanian English